nederlandse-onderhoudsgroep

LANDELIJK STERK IN LOKAAL WERK

landkaart

Hoogwaardig onderhoudswerk, uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen in uw eigen regio, dat is ‘Landelijk sterk in lokaal werk’.

Wij zijn de Nederlandse OnderhoudsGroep, een team van negen regionale onderhoudsbedrijven verspreid over heel Nederland. Of u nu in het noorden of het zuiden bent gevestigd, wij garanderen een lokale professional die binnen een uur ter plaatse kan zijn. U profiteert van gunstige tarieven en collectieve inkoopvoordelen. U heeft slechts één aanspreekpunt en wij staan 24/7 tot uw dienst.

OVER NEDERLANSE ONDERHOUDSGROEP
Altijd een vakman/-vrouw bij u in de buurt.
De Nederlandse Onderhoudsgroep biedt een netwerk van vakmensen met een landelijke dekking en een uitgebreid pallet aan expertises. Onze mensen staan dicht bij onze klanten. Letterlijk en figuurlijk. We werken nauwkeurig, resultaatgericht en komen onze afspraken na. Alle medewerkers zijn gecertificeerd en de NOG is aangesloten bij OnderhoudNL-brancheorganisatie.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Mulder Schilders
Dit van oorsprong familiebedrijf, is ondertussen een toonaangevend totaalonderhoudsbedrijf. Vanuit de kernactiviteit schilderwerk, is het bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van een totaalconcept voor onderhoud & renovatie van woningen en bedrijfspanden

Jules Verneweg 40
7821 AE Emmen

Otjensgroep.
is een multifunctioneel onderhoudsbedrijf, dat een totaalpakket aan diensten biedt: van schilderwerk tot bouwkundig onderhoud. De roots van Otjensgroep liggen in Breda, echter het werkgebied beslaat heel Nederland. Om professionaliteit, snelheid en flexibiliteit te garanderen, heeft Otjensgroep b.v. haar diensten ondergebracht in drie bedrijven, allen ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Weidehek 73A
4824 AT Breda

Geboren uit de traditie van een eenvoudige huisschilder in 1898, heeft Dusol Vastgoedonderhoud zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de zorg voor zowel bestaand als nieuw vastgoed. Anno nu, met de kracht en expertise van circa 75 vakbekwame professionals, zet de vierde generatie van de Dusol-familie zich met toewijding in voor een breed scala aan diensten. Of het nu gaat om schilderwerk, beglazing, gevel- en dakrenovaties, sanering van beton en houtrot, dagelijks onderhoud, energetische verbeteringen, verbouwingen of aanpassingen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) – Dusol staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

-

Met een rijkdom aan diensten bedient Dusol zowel de zakelijke als de particuliere markt, en zorgt ervoor dat elk project met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit wordt benaderd. Als erkend bedrijf, verbonden aan OnderhoudNL en Bouwend Nederland, en met certificeringen zoals ISO-9001, VGO-keur en VCA**, als Erkend Leerbedrijf, Erkend PKVW bedrijf en Erkend Duurzaam Onderhoud Expert, benadrukt Dusol haar toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Bovendien, met het dragen van het BouwGarant-label en de implementatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen volgens PSO, bevestigt Dusol haar voortrekkersrol in de sector en haar inzet voor een duurzame toekomst.

Schults Nederland
Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.
Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw is Schults uw vertrouwde partner.
Schilderwerk, gevelreiniging, houtreparatie, beglazing, spuitwerk, maar ook voor renovatie, betonbescherming, energiezuinige maatregelen, behang en wandbekleding. Als professionele vakmensen leveren wij maatwerk met garantie. Want 70 jaar ervaring telt!

Deltastraat 4
4301 RC Zierikzee

Lindhout schilder- vastgoedonderhoud
vindt haar oorsprong in 1885, in het Zeeuwse dorpje Oud-Vossemeer. Gereedschappen, documenten en zelfs meubels uit deze tijd zijn nog te bewonderen in het eigen bedrijfsmuseum. Tegenwoordig is Lindhout een moderne onderneming met 90 vaste medewerkers.
Hoofdkantoor en magazijn
Ravelstraat 155 4614 XG Bergen op Zoom
Overige vestigingen
Norbartlaan 6 4702 AX Roosendaal
Albert Plesmanweg 96-98 4462 GC Goes
Modempark 7 4538 BS Terneuzen
Neerloopweg 5 A6 4814 RS Breda

De ToekomstGroep
is een organisatie die bestaat uit 4 divisies: ToekomstBouw, ToekomstGlas, ToekomstSchilders, en ToekomstService. Met ongeveer 250 uitstekend opgeleide medewerkers bedienen wij al 50 jaren de markt in vooral Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.
Ged. Laanweg 47, 1619 PB Andijk

Overige vestigingen
Robbenkoog 50, 1822 BB Alkmaar

Nieuwe Hemweg 20, 1013 CX Amsterdam

Zandzuigerstraat 60A, 1333 HD Almere

Meesterschilders Friesland
is een middelgroot onderhoudsbedrijf met circa 40 medewerkers die met name actief is in de onderhoudsbranche. Van het oude ambacht tot het opstellen van een meerjarenplanning tot het verduurzamen van woningen Meesterschilders Friesland beheerst alle facetten. In 2020 is Meesterschilders Friesland uitgeroepen tot winnaar van de nationale schildersvakprijs in de categorie nieuwbouw en renovatieschilderwerk.

Vanuit het kantoor in Leeuwarden bedient het bedrijf noord Nederland inclusief de wadden eilanden.

François HaverSchmidtwei 5
8914 BC Leeuwarden

De Schrijver Vastgoedonderhoud
Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is in 2011 bekroond tot hofleverancier. Ruim 50 medewerkers zijn op dit moment actief betrokken bij De Schrijver Vastgoedonderhoud.
Het werkgebied van De Schrijver is zuidwest Nederland. De Schrijver is van origine een schildersbedrijf maar is uitgegroeid naar een multidisciplinair onderhoudsbedrijf.

Hoofdvestiging
Hulsterweg 75H
4587 LG Kloosterzande

Nevenvestiging
Waldammeweg 7A, 4338 PM Middelburg

Steenspil 10 C, 4661 TZ Halsteren

Coolen Schilders
Coolen Schilders kiest sinds 1938 voor duurzame oplossingen. Als professionals in schilderwerken, beglazing, behang- en wandafwerking, decoreren, beton- en vloerenrenovatie en gevelreiniging.

Hurksestraat 12
5652 AJ Eindhoven

Mulder Vastgoedonderhoud is een veelzijdig kwaliteitsbedrijf in de regio. Het familiebedrijf is opgericht in 1935 en steeds met de tijd meegegaan. Van schildersbedrijf naar multidiciplinair onderhoudsbedrijf. Met goed geschoolde en ervaren medewerkers werken

Beatrix de Rijkweg 10
7602 RA Almelo